Lånekassen

Lånekassen

Du kan søke støtte fra lånekassen på:

·         Førerkort kl. C/CE - D og komprimert grunnutdanning ( 140 t YSK kurs )

·         Komprimert grunnutdanning ( 140 t YSK kurs, da har du førerkort fra før eller er ferdig med all obligatorisk opplæring )

 

For å kunne fullføre YSK kurset du være ferdig med all obligatorisk opplæring i den tunge klassen, eller inneha førerkortet for de tunge klassen.

 

Det er først når YSK kurset starter og trafikkskolen bekrefter at du har møtt på kurset, da blir pengene utbetalt fra Lånekassen.

 

Det vil si:

·         Du starter førerkortopplæringen kl.C/D

·         Betaler dette selv, du må nok regne med ca 30.000.- for kl.C og ca 45.000 - 50.000.- for kl.D dette. Det kommer an på hvor mange vanlige   kjøretimer du trenger.

·         Du må da legge dette ut selv i første omgang

·         Når vi bekrefter oppmøte på YSK, får du dine penger utbetalt, du vil da få tilbakebetalt mye av det du har lagt ut.

 

Finansiering via Sveafinans:

·         Delbetaling.

·         Rentefrie avdrag de første 6 måneder.

·         Du kan da betale dette tilbake, når du får penger fra Lånekassen.

·         Går du over 6 måneder, påløper det renter på 21%

 

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker tungbilskolen.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Tungbilskolen AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn